Om Elle Basic
Elle Basic ble i 2009 etablert av et erfarent og entusiastisk team som kombinerer entreprenørskap, profesjonalitet, innovasjon, lidenskap og fleksibilitet. Denne unike kombinasjonen har resultert i vår spennende og konkurransedyktige portfolio.

Vårt hovedkontor er lokalisert i innovative Nydalen i Oslo, Norge. Som et skandinavisk selskap bestreber vi å produsere produkter som er så rene og miljøvennlige som mulig. Vi bruker råvarer fra både fjern og nær for å sikre høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

Hvert år lanserer Elle Basic nye innovative serier med personlig pleie produkter. Vi eksporterer for øyeblikket til 20 land verden over. Denne globale tilstedeværelsen gjør at vi holder oss oppdaterte på de seneste trendene. Ved å kombinere dette med våre fineste ingredienser, fantastiske dufter, innovasjon og fleksibilitet gjør at vi kan levere unike produkter av høy kvalitet slik kundene ønsker.

Vår strategi er å bygge langvarige relasjoner med våre partnere og arbeide tett for å sammen levere flotte, trendy produkter av høy kvalitet til god pris til alle verdens hjørner.

 Copyright 2017 - ELLE BASIC AS - All rights reserved

Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..