Fab Hair er formulert for å dekke alle hårpleiebehov

Fab Hair er en komplett hårserie, som tar for seg ulike behov for ditt hår; Sjampo, balsam og tørrsjampo for ulike hårtyper, i tillegg til en luksuriøs hårmaske som grundig reparerer hårrøttene. Fab Hair er formulert for å imøtekomme alle hårpleiebehov ved å fokusere på forskjellige problemområder. Fab Hair inneholder pleiende ingredienser som får deg til å skille deg ut fra mengden!

 

Fab HAIR CARE

Fab Hair Care er en serie spesielt utviklet for å takle forskjellige behov for ditt hår. Den slående, fargerike og metalliske emballasjen appellerer til den trendbevisste forbrukeren. Fab Hair rengjør og balsamerer håret skånsomt og effektivt. Med høykvalitetsformuleringer utviklet av frisører, gjør produktene håret rent, friskt og tilfører en fantastisk duft som varer hele dagen lang. De er selvfølgelig uten parabener, Cocamide DEA, MI & Kathon.

 

Fab Tørrsjampo

Våre populære Fab Hair tørrsjampoer gir håret en fantastisk tekstur og et oppkvikkende løft mellom hver vask. De frisker opp røttene, legger til øyeblikkelig volum, tar opp uønskede oljer og gjør håret skinnende rent. Med Fab tørrsjampo ser håret bra ut og lukter friskt hele dagen.