Touch Of Verbena

Rens og frisk opp ditt sinn, kropp og sjel med vår pleiende, beroligende og nærende J.lulur serie. Vårt nye spa utvalg fra J.Lulur består av bad & kroppsprodukter med en chic, floral design og fantastiske dufter.

Merkenavnet kommer fra den javanesiske kulturen og deres gamle tradisjoner. "Lulur" som betyr avslappende bad, ble tradisjonelt gitt til den kommende bruden i kongelige familier hver dag i 40 dager før bryllupet, for å rense, glatte, mykne og forynge huden hennes. Kombinasjonen av skandinavisk ren enkelhet, nyskapende design og gamle javanesiske tradisjonen, skapte J Lulur serien. Våre J Lulur produkter er laget av fine og rene ingredienser, uten parabener, cocamide DEA, MI, farger og alkohol.

 

Twisted Pink Tangerine

J.Lulur er spesielt utviklet for å nære, revitalisere og pleie huden. Det er en deilig serie bestående av rike teksturer kombinert med den nydelige, florale sitrus duften av Tangerine. Oppnå en sunn, myk og glødende hud. Skap en ekte spaopplevelse i ditt eget hjem med pleiende, beroligende og nærende J.Lulur produkter.

En blanding av fine ingredienser

 

Fås kjøpt hos Vita.no