Vi er veldig stolte av å presentere en ny og innovative hudpleieserie; Skin Camilla Pihl, en hudpleieserie utviklet i samarbeid med Norges største og mest prisbelønte influencer. Camilla Pihl er designer, modell og anerkjent moteikon, som alltid har vært lidenskapelig opptatt av skjønnhet og hudpleie. De vanligste spørsmålene på bloggen hennes er relatert til hud- og hudpleierutiner. Derfor var det å utvikle hennes egen hudpleieserie et naturlig neste skritt.

 
Camillas-Sign.png
 

NEW BEAUTY MOISTURE BOOST

Skin Camilla Pihl Beauty Moisture Boost serien består av fuktighetsgivende, innovative kvalitetsprodukter, som passer alle hudtyper og aldre. Produktene kan enten brukes alene eller legges til i eksisterende hudpleierutiner. De er delikat parfymert og har effektive, fuktighetsgivende og nærende formuleringer. Alle produktene i Skin Camilla Pihl Beauty Moisture Boost serien inneholder fuktighetsgivende hyaluronsyre, som øker hudens evne til å holde på og absorbere fuktighet.

I likhet med resten av hudpleieproduktene fra Skin Camilla Pihl er Beauty Moisture Boost produktene selvsagt også fri for parabener, cocamide DEA, MI, kathon og mineral oljer.
 

Med den fuktighetsgivende ingrediensen Hyaluronsyre

 

Anti Aging

Serien består av fire innovative, må-ha-produkter for din daglige hudpleierutine basert på celleforskning av telomerase (enzymet i kjernen) - ofte referert til som "ungdomskilde". Beriket med den aktive anti-age ingrediensen TCR3, som kan forlenge cellens levetid, etterlater disse hudpleieproduktene huden frisk, glødende og forynget.

Med den aktive ingrediensen TCR3®

 

24K Gold

I tillegg til de fire daglige hudpleieproduktene, tilfører serien spennende nye produkter til markedet; en 24K Gull Ansiktsmaske Kolleksjon. Gull brukes ofte som en anti-aging ingrediens, da det kan bidra til å redusere betennelse som er en årsak til akne og hyperpigmentering. Gull er også kjent for å fremme oksygenabsorpsjon som gir et oppløftet, strammet og forynget utseende. I tillegg låser gull inn fuktighet i huden og gir den en overdådig strålende glød.

Gir huden din en overdådig, strålende glød

 

Sheet Masks

Duk masker er mer trendy og populære enn noensinne, og med god grunn. Disse Skin Camilla Pihl duk maskene er laget av myke papirtynne ark fuktet i en fuktighetsgivende og energigivende serum som beroliger og gir huden glød og utstråling. I tillegg til å nære og oppkvikke huden, er de veldig enkle å bruke. De kommer med søt panda eller tigerprint, og tilfører litt moro og lekenhet til din daglige hudpleierutine, og de er selvsagt gode selfie-items!

10 minutters ansiktsbehandling

 

Tilgjengelig hos Vita.no