Tease Expert Hair Care

Oppdag Tease; vår nye fantastiske og profesjonelle hårpleieserie bestående av høykvalitets sjampoer, balsam og hårmaske. Tease hårpleie kommer i nydelige metalliske tuber, i store jumbo størrelser. Tilgjengelig i to deilige og velduftende varianter; hydrerende arganolje eller nærende kokosnøttolje.

 

coconut oil

Tease Coconut Oil Shampoo rengjør skånsomt, reparerer og tilfører næring til håret. Beriket med hydrerende kokosnøttolje, som tilfører håret styrke og fukt. Etterlater håret silkemykt og forsterket. Gir håret et skikkelig fuktighetsboost. Med en deilig  og delikat duft av kokosnøtt, som varer hele dagen.

Etterlater håret silkemykt og forsterket

ARGAN OIL

Tease Argan Oil Shampoo er beriket med arganolje, som tilfører fuktighet og reparerer skadet hår, samtidig som den skånsomt og effektivt rengjør og gir håret nytt liv. Arganoljen tilfører næring og frizz kontroll til rebellsk og tørt hår. Den er rik på antioksidanter, vitamin A & E, som gjør håret mer håndterlig, samt gjør håret glattere og tilfører glans. Med en forfriskende duft, som varer hele dagen.

Tilfører fuktighet og reparerer skadet hår